Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte v/Jytte Vikkelsøe

november 28. kl.19:00 - 21:00

150Kr.
Jytte Vikkelsoee

Kærlighedsbegrebet er udfordret i disse år. Til trods for skilsmissestatistikkerne håber vi stadig på at leve lykkeligt sammen til vores dages ende. Så hvorfor lykkes det ikke rigtig for os?

Denne aften udfordrer Jytte Vikkelsøe vores forestillinger om forelskelse, romantik og kærlighed, når hun kortlægger, hvorfor vi aldrig forelsker os i den forkerte, og hvorfor vejen til det kærlighedsliv, vi så inderligt længes efter, altid går gennem vores mest fastlåste parforholdskonflikter.

I hendes banebrydende bog »Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte« (2017) er en af de mest overraskende konklusioner, at de uoverensstemmelser, der senere ødelægger selv de bedste parforhold, er bygget ind i forelskelsen helt fra begyndelsen. Du falder kun for et menneske, der i sin personlighedsstruktur bærer kimen til konflikt med netop dig i sig.

Så kom og få en helt ny forståelse af kærlighedens forunderlige, livgivende væsen og funktion, så parforholdet kan leve og blomstre – hvem ved … måske helt til døden jer skiller.

Praktisk info

Dørene åbnes kl. 18.30. Du møder bare op, du skal ikke bruge en “billet”. Vi har en liste over de tilmeldte, som vi krydser af i døren.

Detaljer

Dato:
november 28
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
150Kr.
Begivenhed Kategori:
https://lof.dk/holbaek/foredrag-debat/foredrag/derfor-forelsker-du-dig-aldrig-i-den-forkerte/id/404939

Arrangør

LOF
View Arrangør Website

Sted

Boxen Holbæk
Østre Havnevej 11
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
2371 9197
View Sted Website

Start typing and press Enter to search